Hemmakontor

Distans & hemarbete allt vanligare

Att arbeta hemifrån har blivit allt vanligare, och med rätt förutsättningar kan det vara en både produktiv och flexibel arbetsmiljö. Men att som företag erbjuda distans och hemarbete kräver en annan typ av säkerställande av säkerhetsnivåer både på kommunikation men också information. Vi på Ayaa har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att implementera säkra alternativ för distans och hemarbete.

  • Utrustning. Säkerställ att kommunikationen mellan arbetsplatsen och ert data är säker, oavsett om det krävs fysisk hårdvara eller en bra VPN-lösning så hjälper vi er navigera möjligheterna.
  • Internetuppkoppling. Ayaa levererar inte bara högkvalitativa managerade tjänster utan erbjuder även internetuppkoppling där ni som företag kan teckna uppkoppling via Ayaa för att på så vis samla hela er leverans på ett ställe och samtidigt få total överblick över eran IT-miljö.
  • Information. Idag bearbetas data lokalt, på en server och i molnet, gemensamt för detta är att informationssäkerhet och klassificering är viktigt. Vi hjälper er att implementera robusta och väl genomarbetade arbetsmönster för informationssäkerhet.

Ayaa – din partner för att på ett framgångsrikt sätt möjliggöra distans och hemarbete.

Vi erbjuder expertrådgivning och IT-stöd för att optimera er IT-miljö och säkerställa att ni har rätt verktyg för att lyckas. Kontakta oss idag för att diskutera era behov!

Dela inlägget: