Om oss

Ayaa grundades 2024 som en avknoppning av Sekurbit Sverige AB, ett välkänt IT-företag med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi ville fokusera på att erbjuda managerade tjänster och paketering av smarta lösningar till ett konkurrenskraftigt pris med stort fokus på hög kvalitet, driftsäkerhet och bra support.

Vårt mål är att alla kunder ska kunna fokusera på sin egen verksamhet och låta oss ta hand om deras IT. Vi har ett brett utbud av tjänster som passar både små och stora organisationer, oavsett bransch eller geografi. Vi hjälper våra kunder med allt från molntjänster, nätverk, säkerhet, kommunikation och digitalisering till utveckling och användarsupport.

Vi är också experter på att möjliggöra distans och hemarbete för våra kunders anställda på ett effektivt och säkert sätt. för att få ett skräddarsytt erbjudande som passar ditt företags behov och budget.

Vi har ett passionerat team av IT-specialister som är redo att hjälpa dig med alla dina IT-frågor. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan göra din IT enklare, smartare och bättre.

Managed Network