Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan hjälpa er förbättra och säkra upp er IT- miljö, för att låta er fokusera på det ni gör bäst! Fortsätt er digitala resa tillsammans med oss på Ayaa.

  • Managed Network: Vi kan designa, installera, övervaka och underhålla er nätverksinfrastruktur, allt till en fast månadskostnad. Vi ser till att ert företagsnätverk, oavsett storlek, fungerar som det ska, är uppdaterat och säkert. Vår lösning notifierar både våra tekniker och er så fort en avvikelse upptäcks, allt för att alla ska vara informerade om vad som händer. Med ett snabbt klick i Ayaa Cloud kommer ni i kontakt med vår supportavdelning.
  • Bredband: Vi erbjuder internetanslutning i flera stadsnät och har möjlighet att koppla ihop leveransen av bredband tillsammans med Managed Network och på så vis snabbt och tryggt kunna hantera eventuella avbrott på bästa sätt.
  • Arbetsplats: Vår arbetsplatstjänst erbjuder er de bästa molnbaserade produktivitetsverktygen och samarbetsplattformarna från Microsoft, så som Microsoft 365, Teams, SharePoint och OneDrive. Dessa verktyg kan hjälpa dig att skapa, kommunicera och samarbeta med dina kollegor, kunder och partners från vilken enhet och plats som helst. Utöver detta så säkerställs att inget data tappas med vår backuptjänst som kopplas till era Microsoft 365 konton.
  • Support: I alla tjänster ingår vår automatiska felavhjälpare – en funktion som övervakar er utrustning 24/7/365. Utöver detta erbjuds support under helgfria vardagar 08:00-17:001 som debiteras löpande enligt vid var tid gällande timtaxa.
Managed Network